Апасиев: Абе овие од господ се пратени да не’ спасат

Абе Фрчко коа беше министер за внатрешни се деси атентатот на претседателот Глигоров, па овој не си поднесе ОСТАВКА – а ние очекуеме од Спасовски да си дае оставка оти му избегал Грујо, или Макрадули да си дае оставка за загадувањево…
Добро е дечки. Научете више еднаш: Комуњарите не даваат оставки! Они од Господ ни се пратени да не’ спасат. 😉

#СусБеКопуци