Фотографии кои го одземаат здивот: Прекрасната македонска боксерка Емилија Димитриевска се соблече гола (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Македонската боксерка Емилија Димитриевска веќе некое време се занимава со моделство, а досега позирала пред објективот на повеќе наши познати фотографи. Исто така, атрактивната Емилија има учествувано и на неколку ревии во земјава и регионот.

Овие фотографии со сигурност ќе ви го одземат здивот.

Погледнете: