Како изгледаше Скопје во времето на СФРЈ?

Секој кој живеел во времето на СФРЈ и ден денеска зборува со носталгија за тоа поинакво време. Многумина ќе кажат тој живот го нема никаде и веќе нема да се врати. Ви претставуваме одлична ретро галерија од тоа некогашно Скопје за да можат носталгичарите да се потсетат на нивното време и младите генерации да видат барем на фотографии како изгледало нашето Скопје во времето на Југославија.