Нова хорор снимка од падот на хеликоптерот на газдата на Лестер

Нова хорор снимка од падот на хеликоптерот на газдата на Лестер (ВИДЕО)

Денеска излезе нова снимка од падот на хеликоптерот на газдата на Лестер во кој загина тој со уште четворица луѓе.

Во текот на вчерашниот ден се појавија снимки од безбедносните камери, а денеска излезе нова, од полетувањето на хеликоптерот и неговиот пад.

На снимката се гледа како пилотот ја губи контролата на леталото веднаш откако ќе го надлета стадионот, по што хеликоптерот почнува неконтролирано да паѓа.