Сопругата на Перо Антиќ доби „безобразно“ прашање на Инстаграм, нејзиниот одговор ќе ве изненади (ФОТО)

Кога станува збор за социјалните мрежи, тие стануваат се поголема алатка за откривање на професионални, но многу често и приватни работи од сопствениот живот.

А новите опции се само причина плус многумина да станат корисници на некоја интернет мрежа.

Сопругата на македонскиот кошаркар Перо Антиќ, Ружица Антиќ е во тек со новитетите на социјалните мрежи и често знае да сподели одредени фотографии и да ги информира своите следбеници за своите активности.

Таа е мајка на две прекрасни момченца, магистриран политиколог, жена со неверојатно чувство за мода и сосема на крај, сопруга на еден од најдобрите македонски кошаркари.


Една од новите опции на Инстаграм е „постави прашање“, а на кои корисникот одговора. Многумина наши јавни личности кои се корисници на оваа социјална мрежа почнаа да ја користат оваа нова алатка.

Па, може да видиме интересни и приватни прашања на кои познатите одговараат.

Така на Ружица на Инстаграм и го поставија прашањето „Кога ја изгуби невиноста“,а таа одговори „Секако по свадбата, на 17.

Инаку, Ружица и Перо се во брак неколку години, а заедно ги имаат трите сина Лука, Павел и Петар.